Tradycyjna musztarda ozdobą stołu

Materiały prasowe

W kwestii żywienia Polacy coraz chętniej decydują się na eksperymenty, ale nawet najbardziej odważni pozostają wierni sprawdzonym smakom. Z tego właśnie powodu tradycyjne dodatki do dań, takie jak musztarda, cieszą się niezmienną popularnością.

Naturalny sos na bazie gorczycy, octu, ziół i przypraw to doskonałe uzupełnienie dań mięsnych oraz szybkich przekąsek (kiełbaski, parówki). Wśród miłośników musztardy szczególne uznanie zyskały Musztardy Kieleckie, wytwarzane w sześciu wariantach smakowych (musztarda rosyjska, pikantna, chrzanowa, kremska, sarepska i delikatesowa). Jest to tradycyjny wyrób o długim rodowodzie – musztarda delikatesowa stołowa jest w produkcji od ponad osiemdziesięciu lat! Wypróbuj Musztardy Kieleckie w nowych słoiczkach i przekonaj się, że mimo zmiany opakowania, są tak samo dobre, jak dawniej.

Zobacz również: 7 sposobów, aby wychować szczęśliwe dziecko

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Pobierz przepis na pyszne batoniki müsli z otrębami i żurawiną Jak przygotować idealny smoothie w 8 prostych krokach? Jak przygotować jabłkowo-cynamonowe chipsy? Nowe spojrzenie na domowy hummus Pomysł na dietetycznego łososia Słodycze - zdrowe czy nie? Stwórz idealną sałatkę owocową! Poznaj przepis na owoce morza dla początkujących Ile wiemy o zdrowym żywieniu? Jak zdrowo grillować? 2 aromatyczne dania z tymiankiem "Schudnij pysznie wiosną i latem" - do wygrania w konkursie Jak stworzyć idealnego burgera w 5 prostych krokach? Co zapakować do piknikowego koszyka? Jak przygotować zupę brokułową z jogurtem greckim? Przygotuj makaron z sosem z ciecierzycy! Jak upiec wiosenne ciasto z rabarbarem? Jak przygotować wegetariańskie spaghetti carbonara? Przygotuj prosty lunch do pracy! Stwórz kolorowy sernik na Wielkanoc! 2 pomysły na szybki deser z mikrofali Jak dodać ekstrawagancji wielkanocnym daniom? Najciekawsze wielkanocne potrawy z jajek "Dieta nocna" Coroline Apovian