Nowe Werther’s Original Creamy Filling i pyszny świat karmelu

Dla wszystkich miłośników słodkości, a szczególnie tych, którzy uwielbiają karmel, firma Storck przygotowała pyszną niespodziankę, czyli nowe Werther’s Original Creamy Filling. To wyjątkowy produkt, który wprowadza konsumentów w świat karmelu poprzez połączenie klasycznych, śmietankowych cukierków z kremowym nadzieniem karmelowym. Od stycznia tego roku słodycze są dostępne w regularnej sprzedaży.

Zdj. materiały prasowe

Dawno, dawno temu w małym miasteczku Werther w Niemczech cukiernik Gustav Nebel stworzył swoje najlepsze cukierki. Potrzebował do tego świeżej śmietany, prawdziwego masła oraz miłości i poświecenia. A ponieważ cukierki udały mu się nadzwyczajnie, nazwał je Werther's Original. Niepowtarzalne słodycze Werther’s Original nadal tworzone są w oparciu o tę wyjątkową recepturę opracowaną w 1909 roku i właśnie dlatego popularne cukierki śmietankowe Werther's Original mają tak niewiarygodnie pyszny smak, jakby pochodziły prosto z talerza Mistrza Nebela – słodkie, śmietankowe i nieziemsko dobre!

Z pewnością wszystkich miłośników tych niepowtarzalnych słodyczy ucieszy fakt, że od stycznia tego roku w sprzedaży dostępna jest nowość firmy Storck – Werther’s Original Creamy Filling, czyli pyszny duet śmietankowych cukierków z kremowym nadzieniem karmelowym. Cukierki Cramy Filling przyjemnie zaskoczą każdego wielbiciela słodyczy, zarówno dorosłych, jak i dzieci, dając im słodką chwilę przyjemności.

Również od stycznia także klasyczne Werther’s Original są dostępne w nowej, zmienionej szacie graficznej. Ponadto od marca br. cała marka wspierana jest intensywną kampanią reklamową. Nowy spot telewizyjny wspiera oba warianty smakowe zapraszając do bogatego świata karmelu Werther’s Original i przypominając każdemu, że Ty także jesteś kimś wyjątkowym.

Zobacz również: 7 sposobów, aby wychować szczęśliwe dziecko

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Odchudzasz się? Zjedz sushi! Jak wybrać i porcjować gęś – krótki poradnik Gąska na staropolskim stole Gęsia pierś na sałatce z rukoli i kiełków rzodkiewki Pierś gęsia na bananach i pomarańczach Gęsina – najlepsza wśród drobiu? O wyższości gęsiny nad innymi rodzajami mięs Gulasz z gęsi – również dla dbających o linię Jak zrobić omlet? „Zanurz się w morzu pyszności” – kilka słów o książce Pauliny Krajewskiej „Delicje i łakocie” Recenzja książki „Domowe wypieki” Joanny Niedobeckiej „Kulinarne podróże po Chorwacji” – recenzja Sok – bogactwo witamin i substancji odżywczych 5 porcji zdrowia – rola warzyw, owoców i soków w prawidłowym odżywianiu dziecka. Podsumowanie debaty Co to znaczy porcja warzyw lub owoców? Prawidłowe odżywianie dziecka w wieku przedszkolnym i szkolnym – na co zwrócić uwagę? W świecie luksusu i subtelnej koronki Poczuj nowy smak kawy w letnie, ciepłe dni dzięki wyjątkowym ekspresom Nivona CafeRomatica Pyszna nowość - chleb kanapkowo-tostowy Wyjątkowo wydajne i łagodne dla dłoni balsamy do mycia naczyń Dekorowanie stołu Recenzja – Magdalena Makarowska "Jak odchudzić swojego mężczyznę, samej tracąc przy tym parę kilogramów" Wypróbuj 11 przepisów na dania bogate w wapń Wypróbuj 9 sprawdzonych przepisów na pomidory Poznaj przekąski, które nie zawierają orzechów ziemnych

Popularne w tym tygodniu:

Zdrowe wody, czyli pyszne wody smakowe oraz izotoniki Galaretka Pastelowa o smaku Lychee Coctail – Wodzisław Najwyższy czas postawić na zdrowie i zadbać o planetę ZAKOCHAJ SIĘ W SMAKU NOWEJ FANTASII Z WEDLOWSKĄ CZEKOLADĄ